Pedodoncija

Djeca su pacijenti koji zahtijevaju poseban pristup i metode rada. S njima treba raditi brzo jer su nestrpljivi i vrlo često jako uplašeni. Dobar doktor dentalne medicine mora znati prenijeti djetetu osjećaj sigurnosti, mira i vedrine.

Poznavanje dječje psihologije, radno iskustvo i vrhunska profesionalnost naših doktora stomatologije omogućuje nam uspješno liječenje i najzahtjevnijih malih pacijenata.

Premazivanje zubi, pogotovo trajnih, nužna je zaštita i čini rane zube otpornijima na karijes. Tako jednostavan tretman jamči zdrave zube u budućnosti.

Kvalitetan početni pregled i multidisciplinarna analiza stanja djetetovih zubi u našoj ordinaciji omogućuje pružanje najboljeg savjeta i primjenu optimalnog načina liječenja. Time sprječavamo neugodnosti u budućnosti i pružamo djetetu temelje za zdrave i lijepe zube u odrasloj dobi.

Djeca obožavaju slatkiše koji obiluju šećerom, a upravo je on najčešći uzročnik karijesa. Iz toga razloga, vrlo je bitno da se od najranije dobi razvije navika odlaska stomatologu i održavanja redovite oralne higijene..

Zakaži termin