O nama

Pajurin dental osnovan je 1996. godine kao privatna ordinacija dentalne medicine u skladu s vizijom i misijom osnivača Željka Pajurina, dr. med. dent. Zbog potrebe za većim radnim prostorom 2013. selimo se na novu lokaciju i nastavljamo s radom. Od samih početaka naša misija je održavati zdravlje i vratiti blistav osmjeh na lica naših pacijenata.

Uz predanost i veliki trud našeg tima te korištenje najsuvremenije opreme nudimo sveobuhvatnu i vrhunsku dentalnu uslugu u skladu s najnovijim svjetskim trendovima.

Naša filozofija

Tijekom naše nekoliko desetljeća duge radne povijesti pružili smo (i pružamo!) izvanredne tretmane oralne njege stotinama naših pacijenata samo da bismo im pomogli u postizanju i održavanju zdravlja zubi i usne šupljine, ali i da bi uživali u blistavom osmjehu. Prije nego što krenemo s tretmanom razgovarat ćemo s vama o vašim mogućnostima i željama. Pomoći ćemo vam da odaberete najprikladniji dentalni tretman na temelju vaših individualnih potreba i ciljeva. Budite sigurni, našim stomatolozima uvijek ste vi i vaše zdravlje u prvom planu jer želimo da se osjećate ugodno, samouvjereno i zadovoljno tijekom i nakon liječenja.

Lijep osmjeh otvara sva vrata. Pronađite svoj najljepši osmijeh uz stručnu pomoć našega iskusnog stomatološkog tima posvećenog vašem cjeloživotnom oralnom zdravlju.

Liječnici

Naši iskusni liječnici dentalne medicine s ponosom nude najbolju njegu za cijelu vašu obitelj. Naši stomatolozi maksimalno su predani i spremni odvojiti vrijeme za vas kako bi razgovarali o vašim mogućnostima liječenja i odabrali najprikladniji tretman na temelju vaših potreba i ciljeva.

Oprema i usluga

Ponosni smo što pružamo vrhunske usluge za najkvalitetniju dostupnu stomatološku njegu. Jedan od naših glavnih prioriteta je zaštita dobrobiti naših cijenjenih pacijenata. Iz tog razloga naše ordinacije ne samo što ispunjavaju već i nadmašuju sve standarde CED-a (Council of European Dentists – Vijeće europskih doktora dentalne medicine).

Uvjereni smo da ćete se u našim ordinacijama osjećati ugodno kao kod kuće jer sve pacijente dočekujemo i smatramo dijelom svoje obitelji.

Financiranje

Učinit ćemo sve da vam pomognemo priuštiti si liječenje koje trebate i želite. Za pacijente kojima su potrebni veći zahvati kreirali smo cjelovit plan plaćanja s vama odgovarajućim rasporedom plaćanja. Oblici plaćanja koje prihvaćamo su gotovina i kreditne kartice.

Dogovaranje termina

Ako želite dogovoriti termin za pregled i(li) konzultacije, obratite nam se s povjerenjem telefonom ili e-poštom. Također, na raspolaganju smo i onda kada smo vam najpotrebniji – u hitnim slučajevima.

Naši djelatnici olakšavaju vam komunikaciju u slučaju hitnih poziva te su vam uvijek dostupni.

Otkazivanje dogovorenog termina

Ako ste spriječeni doći u dogovoreno vrijeme, najljepše vas molimo da ga otkažete 24 sata prije kako bismo vaš termin mogli ustupiti drugom pacijentu.

Hvala što ste odabrali nas i našu ordinaciju za brigu o svom oralnom zdravlju.

Zakaži termin